Visningsvask

Visningsvask

Det er en nervepirrende jobb å selge boligen sin. Førsteinntrykket er veldig viktig, og hvorvidt du gjør et vellykket salg avhenger i stor grad av opplevelsen folk får når de kommer på visning. En visningsvask gjør boligen mer attraktiv – den er ren og dufter nyvasket og godt. Statistikken viser at en bolig som har gjennomgått en visningsvask får en høyere salgspris. Et rent og friskt hjem er mer attraktivt og kan bidra til at flere potensielle kjøpere blir med på budrunden.

Hva inngår i en visningsvask?

En vanlig visningsvask er som en storrengjøring. Hele boligen blir rengjort fra topp til tå. Vi kan skreddersy din visningsvask etter dine ønsker, og vi samarbeider selvsagt med en boligstylist dersom du også har leid inn en slik. 

Dersom vi vasker vinduene, vil boligen virke både lysere og mer romslig. På kjøkkenet tørker vi alle skap, hvitevarer og vifter, både innvendig og utvendig. Vi rengjør vask og sluk. På bad og toalett rengjør vi wc. servanter, vifter og dusj / badekar. Vi tørker over alle fliser og pusser speilene. Vi tørker over alle dørhåndtak og vindusbrett i hele boligen, og vi støvsuger og vasker alle gulv med en fuktig mopp.

Kontakt oss for visningsvask